Edincikspor'da yeni yapılanma

Edincikspor

Süper lig'in yeni temsilcisi yeni oluşumla ligde hedef seçecek

Süper ligde bölgemizin yeni temsilcisi Edincikspor, önceki akşam gerçekleştirdiği genel kurulla yepyeni bir yönetim kurdu.

Yeşil siyahlı kulübü kapanma noktasından zirveye taşıyacak yönetim ekibinin başına CHP meclis üyesi Aptullah Erbay getirildi.

AKP li meclis üyesi Yakup Ataş 2.Başkan, AKP li meclis üyesi Kamil Eryılmaz Genel Sekreter, MHP li meclis üyesi Erol Çakır’ın yönetim kurulu olduğu yeni oluşumda Fikri Burmaoğlu genel kaptan, Ufuk Tavşanoğlu genel kaptan yardımcısı, Süleyman Dönmez Genel sekreter yardımcısı ve Basın sözcüsü, Feray Sarıbaş Muhasip üye, Erol Çakır muhasip üye yardımcısı ve transfer komitesi, Hüseyin Mutlu, Feray Acemliler, Varol Memişler teknik komite üyeliklerine getirildiler.

Genel kurul ardından ilk birleşimini gerçekleştirerek görev bölümünü yapan yeşil siyahlı ekibin yeni yönetimi öncelikle olağan yönetim kurulu toplantılarını haftalık bir takvime bağlarken, Başkan Aptullah Erbay nice ilklerin yaşandığı Edincik’te geçmişle günümüz kıyaslandığında futbolcu yetişmediğini, oysa geçmişte Edincik’te değil bir kulüp 2 kulübün rekabet içinde büyük mücadelelerine tanık olunduğunu, yeşil siyahlı kulüp çatısı altında yeniden bu heyecanı tatmak adına yönetim olarak öncelikli hedeflerinin Edincik sahasını sentetik halı saha yaparak Edincik gençliğine tesis bırakmak olduğunu söyledi.

Başkan Erbay ‘’ Edincikspor yönetim kadrosu Edinciksporumuzu ayağa kaldıracak, Edincik mahallemizi spor adına bir adım öne taşıyacak, hedefi bireysel değil, Edincik gençliğinin geleceği olan bir ekiptir. Önümüzde bizi zor günler bekliyor bunun bilinci içindeyiz,  yönetim kadromuz son derece azimli ve kararlıdır.’’ Dedi.

Başkan Erbay, Edincik sahasının sentetik çim olması ile Edincikspor’un maçlarını Edincik’te oynamasının büyük önem arz ettiğini vurgulayarak ‘’Tüm beklentimiz Edinciksporumuzun altyapıya dayalı, eski günlerini aratmayan sağlam temeller üzerinde olmasıdır.’’ Dedi.



Edincix
7.06.2014 09:29:18
Yeni yönetim hayırlı olsun .

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı